In het Nederlands

Caribbean Academy of Business organiseert opleidingen op verschillende niveau’s en vakgebieden in deeltijd (werken en leren) voor Business Professionals die nodig zijn op de lokale arbeidsmarkt van de Nederlandse Caribbean! We doen dat met verschillende partners in Nederland, zoals LOI en NCOI.

Caribbean Academy of Business (Aruba, Bonaire, Curaçao, Suriname) heeft de volgende onderwijsproducten voor u beschikbaar:

Opleidingen per niveau

Opleidingen per vakgebied

Speciale cursussen

HBO-Bachelor Bedrijfskunde

Bedrijfskunde houdt zich bezig met de organisatie en marktomgeving van bedrijven en het bereiken van de ondernemingsdoelstellingen.

Een bedrijfskundige adviseert bijvoorbeeld over manieren om de omzet te verhogen, de bedrijfsdoelstellingen te behalen en resultaten te verbeteren. Een bedrijfskundige is van alle markten thuis en kan vraagstukken benaderen vanuit verschillende disciplines. Juist die veelzijdigheid zorgt ervoor dat bedrijfskundigen zeer gewild zijn op de arbeidsmarkt.

Na de HBO-opleiding Bedrijfskunde kun je in de meest uiteenlopende organisaties en branches terechtkomen. Bijvoorbeeld bij organisaties in het MKB of bij een grote international. Maar ook bij non-profit organisaties en de overheid zijn bedrijfskundigen meer dan welkom. Organisaties vragen specifiek naar praktische managers die werkprocessen kunnen organiseren en besturen, met strategisch inzicht, vernieuwende ideeën en heel concrete oplossingen.

Wie bedrijfskunde wil studeren op HBO-niveau, is bij ons aan het juiste adres. De NVAO-geaccrediteerde bacheloropleiding HBO Bedrijfskunde bereidt perfect voor op een veelzijdige en verantwoordelijke functie als manager of consultant. Daarbij doe je brede theoretische kennis op en leer je deze meteen vertalen naar en toepassen in de praktijk.

Na het afronden van deze NVAO-geaccrediteerde bacheloropleiding, mag je de titel Bachelor (B) voeren.

Daarom kies je voor de HBO-bachelor Bedrijfskunde van LOI Hogeschool in Nederland met CAoB klassikale ondersteuning op Aruba of Curacao.

De belangrijkste kenmerken van deze studie zijn:

Voor de student:

Voor de werkgever:

  • CAoB heeft bijna twintig (20) jaar ervaring met het organiseren van opleidingsprojecten op de lokale markt;
  • In juli 2016 heeft een groep van zes (6) studenten HBO-Bachelor bedrijfskunde hun scriptie met succes verdedigd;
  • Deze studie kan een bijdrage leveren aan het tekort van goed opgeleide leiders en managers op de lokale markt en binnen uw organisatie;
  • Uw medewerker kan tijdens zijn/haar studie praktijkervaring opdoen op HBO-niveau en groeien naar een HBO denk- en werk-niveau;
  • de opleiding sluit gegarandeerd aan bij de nationale én internationale arbeidsmarkt;
  • Wij leveren via NCOI en LOI in Nederland een breed aanbod van o.a. erkende MBO-, & geaccrediteerde HBO- en Master-opleidingen;
  • Maatwerk mogelijk voor vrijwel elke branche, voor bijna elk leerdoel;
  • Flexibele studiemethode, goed te combineren met een baan;
  • Persoonlijke en directe begeleiding;
  • Lees meer.


Wat zeggen onze studenten en alumni van onze opleidingsdiensten:

Revolution Slider Error: Slider with alias Recensies not found.

Maybe you mean: 'Home'

Wil je samen met ons ontdekken hoe we je kunnen helpen om naar het volgende niveau in je carrière te komen en welk programma het beste bij jou past?

Boek nu een intakegesprek:


Klik hier voor een afspraak
met Denise Roosenhoff

Klik hier voor een afspraak

met Fred de Jong

Vragen? Bel ons tijdens kantooruren van maandag tot vrijdag van 9.30 uur tot 18.30 uur: +297 588 0313 of stuur een e-mail!

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!